Geleneksel olarak her yıl düzenlenen “BRHD – Kurucu Üyeler Sanat Ödülleri Turan Erol Yılı  – Geleceğin Sanatçısı Ödülü”, ortaöğretim çağındaki çocukları hedeflemektedir. 12 ile 17 yaş arası çocukların katılabildiği bu organizasyonda ödüle değer görülen sanatçılar www.brhd.org.tr adresine yapılan başvurular arasından, internet üzerinden BRHD üyeleri tarafından katılımcının yaş özellikleri dikkate alınarak oylama usulüyle belirlenir. Ödül kategorisi aşağıdaki gibidir.

“Geleceğin Sanatçısı Ödülü”

Son katılım tarihi: Web sitesine dijital başvuru yükleme son tarihi 01 Aralık 2021

Ödüle değer görülen sanatçının ilanı ve sergileme: 15 Aralık 2021

Sergileme yeri: Organizasyona katılan başvurular içinden en fazla oyu alan 20 katılımcının çalışmaları sergilemeye değer görülür. Eserler www.brhd.org.tr  çevrimiçi sanat galerisinde belirtilen tarihte sergilenir

Başvuru işlemleri ve şartlar: Başvurular, www.brhd.org.tr adresinden ilgili bölümdeki yönlendirmelere göre yapılır. Sanatçı o yıl yaptığı çalışmalardan oluşan eserlerini sisteme yükler. Eserlerin dijital hali derneğin web sitesinde yer alan ilgili bölüme belirtilen formatta kaydedilir. Eserler daha önce bir yerde sergilenmemiş, yayınlanmamış ve bir yarışmaya katılmamış olmalıdır.

Boyutlar ve teknik: Serbest; eserler iki veya üç boyutlu, kavramsal nitelikte olabilir. 

Ödül: Plaket, çevrimiçi sergileme, ödül alan öğrencinin görsel sanatlar öğretmenine “Başarı Belgesi”, okuluna “Sanat Dostu Okul Belgesi”, Ailesine “Sanatsever Aile Belgesi” 

 

Yarışmaya BRHD Üyeleri katılamazlar

Katılımcı Listesi >

Katılımcı Listesini Burdan Takip Edebilirsiniz

Adı / Soyadı
.
.
.
.
.

Başvuru Yap >

[contact-form-7 id=”5574″ title=”Geleceğin Sanatçısı Ödülü”]